Lajme
 
Mjedisi Sot 153 - Ndrysho bashkë me qytetin, lëviz me zgjuarsi!
19 Qershor 2017

Kuptimi për cilësinë e jetës në qytet po evolon: në qytetet më të mëdha të vendit tonë i kemi tejkaluar kërkesat nga shërbimet bazë tek...

"Lumi", filmi më i ri vizatimor që ndërgjegjëson fëmijët mbi ndotjet e lumenjve
12 Qershor 2017

Filmi më i ri i vizatimor Lumi u shfaq paraditen e 9 qershorit 2017, në kinema Millenium Shkodër. Ndërgjegjësimi i komunitetit për mbrojtjen e... 
Një aleancë e natyrshme - REC bashkëpunon me UNDP për zonat e mbrojtura në Shqipëri
8 Qershor 2017

Shqipëria ka krijuar një sistem përfaqësues të zonave të mbrojtura (ZM), që mbulon pothuajse 16 përqind të territorit shqiptar. Sistemi i ZM përbëhet kryesisht nga 15 parqe...


 
Mbahet Forumi Kombëtar “Investigimi i zbatimit në praktikë i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri”
7 Qershor 2017

Në përfundim të projektit “Fuqizimi i OMSHC-ve shqiptare për promovimin dhe ruajtjen e natyrës në Shqipëri”, në kuadër të programit ACHIEVE, i zbatuar nga REC Shqipëri, me...


 
Paketa e Gjelbër Junior, mjeti i ri edukativ për zhvillimin e qëndrueshëm në Shqipëri
25 Maj 2017

“Edukimi, përveç se është një prej të drejtave të njeriut, është një kusht paraprak për arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm dhe një mjet kryesor për një qeverisje të...


 
Dibër: Prezantohet draft plani për sistemin e ri të menaxhimit të mbetjeve
18 Maj 2017

Në kuadër të projektit “Fuqizimi i sistemit të menaxhimit të mbetjeve në Bashkinë Dibër” në datat 17 – 18 maj u organizuan takime ndërgjegjësuese në disa shkolla si dhe u...


 
Programi PRO NEWS fillon rrugëtimin e tij me takimin e parë të Komitetit Drejtues
19 Prill 2017

Hapet programi i ri i financuar nga Bashkimi Evropian për Përmirësimin e Sistemit Kombëtar të Paralajmërimit të Hershëm në Shqipëri dhe parandalimin e përmbytjeve, REC Shqipëri...


 
Më shumë lajme

Ngjarje të pritshme

Nuk ka ngjarje të pritshme në të ardhmen e shpejtë

Më shumë ngjarje
Rrjeti i zyrave