Lajme

Komunitetet e papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore
Prill 17, 2018

Komunitetet e papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore

Fatkeqësitë natyrore dhe katastrofat shkaktojnë humbje të konsiderueshme njerëzore dhe ekonomike. Shqipëria është një ndër vendet që preket shpesh nga fatkeqësitë natyrore si dhe ato të shkaktuara nga dora e njeriut. Sipas raportit të riskut botëror për vitin 2017, Shqipëria renditet...

Lexo më shumë
Ligatinat shqiptare: pasuri natyrore në fokusin e të rinjve
Shkurt 07, 2018

Ligatinat shqiptare: pasuri natyrore në fokusin e të rinjve

Në kuadër të Ditës Botërore të Ligatinave, me moton "Ekosistemet ligatinore për një të ardhme të qëndrueshme urbane", Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në bashkëpunim me Administratën e Zonave të Mbrojtura Fier dhe Lezhë, organizoi disa aktivitete me studentë dhe...

Lexo më shumë