Lajme

Komunitetet e papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore
Prill 17, 2018

Komunitetet e papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore

Fatkeqësitë natyrore dhe katastrofat shkaktojnë humbje të konsiderueshme njerëzore dhe ekonomike. Shqipëria është një ndër vendet që preket shpesh nga fatkeqësitë natyrore si dhe ato të shkaktuara nga dora e njeriut. Sipas raportit të riskut botëror për vitin 2017, Shqipëria renditet...

Lexo më shumë