Lajme

REC jep deklaratën në COP21 në Paris
Dhjetor 10, 2015

REC jep deklaratën në COP21 në Paris

Deklarata e prezantuar nga Marta Szigeti Bonifert, Drejtore Ekzekutive e Qendrës Rajonale të Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Lindore (REC), COP21, Paris, 8 Dhjetor, 2015 Të nderuar bashkë-drejtues të seancës , Ministra, Delegatë, Zonja dhe Zotërinj, Do të doja të filloja duke falenderuar Qeverinë e...

Lexo më shumë
Mjedisi Sot 148 - Mjedisi prioriteti i heshtur
Nëntor 23, 2015

Mjedisi Sot 148 - Mjedisi prioriteti i heshtur

Muajt e vjeshtës sjellin rënien e temperaturave dhe drithërimën e vlerësimit të rradhës së Komisionit Europian për vendin gjatë vitit të fundit. Shumë rendën pas frekuencës së përdorimit të termave të tillë si “korrupsion” dhe “dekriminalizim” të...

Lexo më shumë