Lajme

Sa mbetje?
Korrik 30, 2015

Sa mbetje?

25 vite tranzicion dhe zhvillim ekonomik u shoqëruan me rritje të konsumit dhe futjes së parimeve globale të tregut dhe mallrave. Këto zhvillime sollën një nevojë të ngutshme për trajtimin e mbetjeve nga konsumi, të cilat në shkallën e paraqitur ishin dhe mbeten akoma një sfidë për...

Lexo më shumë
Panairi i Ideve të Gjelbra të Studentëve
Qershor 24, 2015

Panairi i Ideve të Gjelbra të Studentëve

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) dhe programi ProSME në mbështetje të biznesit të vogël dhe të mesëm, financuar nga qeveria gjermane dhe i zbatuar në Shqipëri nga Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ), mirëpritur nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregëtisë dhe...

Lexo më shumë
REC feston 25 vjetorin dhe fillon rrugëtimin për të ardhmen
Qershor 19, 2015

REC feston 25 vjetorin dhe fillon rrugëtimin për të ardhmen

REC, një nga organizatat më të vjetra ndërkombëtare të Hungarisë, festoi javën e kaluar përvjetorin e saj të 25-të, duke u fokusuar në sfidat e ardhshme mjedisore dhe të qëndrueshmërisë për rajonin e Evropës Qendrore dhe Lindore (EQL) dhe në strategjitë e re organizative...

Lexo më shumë