Lajme

Shkolla Verore e REC, të rinjtë
Prill 03, 2017

Shkolla Verore e REC, të rinjtë

E hëna e parë e prillit në Tiranë, ka shënjuar edhe fillimin e Shkollës Verore, e organizuar në formën e një kursi me disa module leksionesh, si organizimi, menaxhimi dhe administrimi i OJF-ve, motivimi i anëtarëve, vullnetarizmi, si të shkruhet një projekt-propozim dhe gjetja e fondeve, puna me median, vizita...

Lexo më shumë
REC Shqipëri, tri projekte të reja në zbatim
Mars 31, 2017

REC Shqipëri, tri projekte të reja në zbatim

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri nisi vitin me dy projekte të reja mbi ndryshimet klimatike dhe një projekt mbi financimin mjedisor. Projekti PRO NEWS i mbështetur nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri, ka si qëllim sigurimin e aftësive ripërtëritëse në raste përmbytjesh duke forcuar Sistemin...

Lexo më shumë