Lajme

Ministri shqiptar i Mjedisit përshëndet transparencën e PRTR
Janar 24, 2017

Ministri shqiptar i Mjedisit përshëndet transparencën e PRTR

Më 24 janar 2017, si rezultat i një bashkëpunimi të ngushtë me Qendrën Rajonale të Mjedisit me mbështetjen e Ministrisë Federale Gjermane për Mjedisin, Mbrojtjen e Natyrës, Ndërtimin dhe Sigurinë Bërthamore nëpërmjet. Programi i Mbështetjes Këshilluese (AAP, Agjencia Kombëtare e...

Lexo më shumë
“24 ORË REALITET” një “festë” për mjedisin
Dhjetor 07, 2016

“24 ORË REALITET” një “festë” për mjedisin

“24 ORË REALITET” një “festë” me fokus ndryshimet klimatike përmes transmetimeve direkte nga e gjithë bota, bashkoi në një rrugëtim me destinacion të përbashkët, eksperiencat e qytetarëve, shkencëtarëve, sipërmarrësve dhe drejtuesve lokalë të cilët...

Lexo më shumë
Shpallet Drejtori i ri Ekzekutiv i REC
Dhjetor 01, 2016

Shpallet Drejtori i ri Ekzekutiv i REC

Szentendre, Hungari — Qendra Rajonale e Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Lindore (REC), një organizatë ndërkombëtare e e cila ka si mision të përshpejtojë gjetjen e zgjidhjeve të qëndrueshme në bashkëpunim me qeveritë dhe palët e interesuara jo qeveritare, shpalli sot Mihail Dimovski (ish...

Lexo më shumë
Mjedisi Sot 151 - Themele të brishtë
Nëntor 18, 2016

Mjedisi Sot 151 - Themele të brishtë

Shpëtimi i planetit tonë, nxjerrja e njerëzve nga varfëria, rritja ekonomike… janë e njëjta gjë dhe e njëjta betejë. Ne duhet të lidhim pikat ndërmjet ndryshimeve klimatike, mungesës së ujit, mungesës së energjisë, shëndetit global, sigurisë ushqimore dhe fuqizmimit të...

Lexo më shumë