Lajme

Nisma për Sigurinë Mjedisore (ENVSEC)
Qershor 30, 2016

Nisma për Sigurinë Mjedisore (ENVSEC)

Axhenda për Zhvillim të Qendrueshëm 2030, strategjitë dhe prioritetet rajonale, arritjet e deritanishme, mësimet e nxjerra dhe sfidat në Evropën Juglindore ishin disa prej çështjeve kryesore të lakuara në takimin rajonal “Nisma për Sigurinë Mjedisore” (ENVSEC), bashkë-organizuar për...

Lexo më shumë
Pogradec: Mbill një Pemë për Qytetin Tënd!
Prill 22, 2016

Pogradec: Mbill një Pemë për Qytetin Tënd!

BASHKOHUNI ME NE! Mbill një Pemë për Qytetin Tënd! Kjo ishte motoja e Ditës së Tokës për shoqatën “Unë, Gruaja”. Në këtë ditë, shoqata “Unë, Gruaja” me mbeshtetjen e Qendrës Rajonale të Mjedisit (REC) Shqipëri në kuadër të programit ACHIEVE,...

Lexo më shumë
Festimi i Ditës Ndërkombëtare të Tokës në Tiranë
Prill 22, 2016

Festimi i Ditës Ndërkombëtare të Tokës në Tiranë

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, Qendra EDEN me mbështetjen e Qendrës Rajonale të Mjedisit (REC) Shqipëri, financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të programit ACHIEVE, organizuan aktivitete edukative ndërgjegjësuese për mjedisin me nxënës të 2 shkollave 9-vjeçare në...

Lexo më shumë
Festivali i Filmit Mjedisor 2016
Prill 19, 2016

Festivali i Filmit Mjedisor 2016

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit "Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)" i mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e aktiviteteve të Javës së Filmit Mjedisor (22 maj – 5 qershor) bashkëpunoi me disa organizata...

Lexo më shumë